Wczytuję dane...
Wysyłka od: 13.00 PLN
Producent: Republika Mydła

Hipoalergiczne, najdelikatniejsze mydełko w naszej ofercie. Nasza owieczka sprawi, że każde dziecko chętnie wskoczy do wanny lub pod prysznic. Masz bardzo wrażliwą skórę? W takim razie Soft Sheep również Tobie przypadnie do gustu. Zastosowane aż 21% nierafinowanego masła Shea, w stosunku do pozostałych olejów, olej morelowy czy olej ze słodkich migdałów sprawią, że Twoja skóra pokocha ją, tak jak my. A więc… pokochaj owieczkę!

Najłagodniejsza owca w całej Republice, nasza maskotka. Szczerze? gdybyśmy tylko mogli chyba umieścilibyśmy ją w herbie Republiki. Zdecydowanie najdelikatniejsze mydło, które przygotowaliśmy. Starannie dobrane proporcje wyselekcjonowanych olejów gwarantują pielęgnację i ochronę dla osób o nawet najbardziej wrażliwej skórze.

Soft Sheep to aż 21% nierafinowanego masła Shea w stosunku do pozostałych olejów, wśród których znajdziesz jeszcze doskonale nawilżający olej ze słodkich migdałów i olej z pestek moreli, które znane są ze swojej delikatności i braku właściwości uczulających. Skład uzupełniają olej rycynowy oraz standardowo olej kokosowy. Żadnych barwników, żadnych substancji zapachowych. Dzięki takiemu skomponowaniu składu Soft Sheep świetnie sprawdzi się w codziennej pielęgnacji skóry Twoich nawet najmłodszych pociech.

W Republice Mydła nie rzucamy słów na wiatr, więc specjalnie dla Ciebie bardzo dokładnie przebadaliśmy naszą owieczkę z uwzględnieniem testu hipoalergicznego, wynik mógł być tylko jeden – Soft Sheep mydłem hipoalergicznym!

Soft Sheep szczególnie polecamy jeżeli:

– szukasz mydła hipoalergicznego
– masz wrażliwą skórę
– zależy Ci na mydle bez dodatków zapachowych i koloryzujących

 

Skład

Woda demineralizowana, Zmydlone: Oliwa z oliwek, Olej kokosowy, Masło Shea1, Olej ze słodkich migdałów, Olej z pestek moreli, Olej rycynowy.

Ingredients (INCI)

Aqua, Olea Europaea Fruit Oil, Cocos Nucifera Oil, Butyrospermum Parkii Butter1, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Sodium Hydroxide, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Ricinus Communis Seed Oil.

1Nierafinowane.

Do tego produktu dopasowaliśmy dla Ciebie...

Dzień dobry :)